lördag 17 januari 2009

Skor

Jag har köpt skor på rea idag. Som egentligen är för kvinnliga och högklackade för min smak,det blir ofta så av någon anledning. Jag gillar robusta, stabila och bekväma skor och när jag ska handla så är det som om det kommer fram någon mobbad, undangömd kvinnlighet ur mig och bestämmer vilka skor jag ska köpa. En lustig reflektion eller hur.

8 kommentarer:

Nippertippan sa...

Låter välldigt bekant! Jag älskar högklackade skor och stövlar men tycker om att gå i sköna dojor... Det blir att jag har massor av högklackade, men få sköna skor!
Ha en trevlig lördag!!!
Kramizar:)

Anonym sa...

Visst är det roligt att plocka fram lite kvinnlig elegans då och då, även om vi alla inser och är överens om att platta, breda lågklackade skor är bäst!

Bloggblad sa...

Jag köpte nya skor på min shoppingrearunda förra veckan - med lite högra klack... för jag såg mig själv på bild i mina gamla präktiga tantpumps och tyckte att jag såg riktigt kärringaktig ut om fötterna... så kan jag ju inte ha det...

S sa...

Jag har också köpt skor på rea idag, fast av den osexiga stabila sorten, har problem med en fot just nu och inget annat funkar. Men måste erkännas att jag gick och vred och vände på underbara feststiletter som jag aldrig någonsin skulle ha praktisk användning för...

Bloggullet sa...

Till Nippertippan.
Ungefär som hos mig, somliga skor står bara till prynad.
Kramar

Bloggullet sa...

Till Marskatten.
Bekväma skor är skönast.Jag förstår inte varför jag envisas med att dra hem dessa så kallat kvinnliga skor.
Kramar

Bloggullet sa...

Till Bloggblad.
Nä, det kan du ju inte.;0) Vad blev det då för fint med klack?
Kramar

Bloggullet sa...

Till S.
Jag har ett par riktigt fina skor som jag skulle kunna sätta i någon hylla som prynad,det finns massor av skor som är riktigt tjusiga. Ändå är jag inte någon sexig typ, eller strävar inte efter det åtminstone så mina skoköp stämmer inte med min image.;0)
Kramar