torsdag 15 januari 2009

Härligt väder idag

Här skiner solen, det är vindstilla, plusgrader och fåglarna kvittrar. Nu är det bara mitten av januari annars kunde jag trott att våren nästan kommit.
Jag kollar på körsbärsträdet utanför fönstret och bara längtar till det blommar med sina vita blommor som doftar så gott. När man står under grenarna då är det nästan som att vara i paradiset på jorden.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så kämpigt du har det, jag har läst dina senaste inlägg! Man blir så trött på hela systemet ibland, men jag hoppas att du orkar kämpa vidare och jag tycker du gör helt rätt som tar en dag i taget och att du unnar dej något, man behöver det...
Man får försöka att njuta av det lilla och därimellan stänga av det tunga för stunden så gott det går!

Önskar dej en fin helg! Kram

PS Undrar om jag kan länka till din sida?

Anonym sa...

Lät skönt de där. Här i övre delen av landet vaknande vi till -27 grader. BRRR!! är väl fortfarande vid -20 sträcket.I bland önskar man att man bodde söderöver..:-)

Anonym sa...

Visst har det varit en vacker dag! Men nu verkar det bli kallare igen...vinter..

Ha det bra!

Bloggullet sa...

Till Tidsfördriv.
Just att stänga av ibland och njuta är nödvändigt för att stå ut. Jag önskar dig också en fin helg. Klart du får länka till mig, det blir jag bara glad över.
Kramar

Bloggullet sa...

Till Mia.
En sån skillnad på temperaturen här och hos dig. Har sällan känt av minus 20.
Kramar

Bloggullet sa...

Till Marskatten.
Ofta blir det ju vinter här i skåne i januari-februari, då har det varit snöstorm flera år när jag trott vägen varit på vägen. Kanske blir det så även i år.
Kramar