fredag 16 januari 2009

Kändisar och reklam

Är det egentligen någon som tror att kändisarna använder de produkter som de gör reklam för. Ofta läser man att de avslöjar att de använder andra märken på smink och kläder och att de äter annan mat än det de gör reklam för.
Så varför används då kändisarna i reklamen.Möjligen kan det vara att de tvingas använda märkena de gör reklam för och att någon enstaka faktiskt gör det frivilligt.
En liten fundering bara.

5 kommentarer:

Nippertippan sa...

svar: Hahaha!!! Jo, jag tror att det där stämmer i mig också!!! "Det där verkar ju logiskt" kan jag säga och det betyder "Det är mycket i det du säger, fast jag fattar ingenting än så länge!" Jag känner ofta att jag behöver tänka i tystnad, som om det handlade om att höra sina tankar;)
Ha det gott!!!
Kramizar:)

Appropå det du skriver idag... det skulle faktiskt vara mer innovativt att till exempelvis någon kändis som inte har hår alls gjorde shamporeklam. Det skulle pigga upp;)

Bloggullet sa...

Till Nippertippan.
Ja, de kan ju säga att hon eller han har använt schampot tidigare.;0)
Kramar

S sa...

Det handlar bara om pengar, mycket pengar... Och sen kan de väl i princip använda vilka produkter som helst, det märks ändå ingen skillnad på slutresultatet där allt är extremt bildbehandlat. (Har någon någonsin haft såna ögonfransar som i mascarareklamen?) Nej usch, nu ska jag tänka på något roligare...

Bloggullet sa...

Till S.
Ja både kändisen och produkttillverkaren tjänar massor av pengar. Jag kan tvärtom få avsky mot reklamen och låta bli att köpa på produkten.
Tänk nu på något roligare.;0)
Kramar

virpi sa...

Nepp,det tror inte jag.
Ta tillexempel Pernilla W.
Hon gör reklam för Garnier(hårfärg)
Att gå från så blont hår till en färdig mörk är bullshit.
Det krävs förpigmentering först.
Det är därför vi ser hemmafärgade människor ute med sotiga toppar eller reflextioner i håret mot lila el grönt tex.
Ha en go dag.
//Virpi