fredag 16 januari 2009

37,7 minus i Åsele

Så in skogen kallt, kan knappasst föreställa mig det. I Vilhelmina var det minus 37,5 i natt. Jag hatar kyla, känner mig kall ända in i märg och ben. Sen gillar jag inte extrem värme heller så jag är riktigt kräsen och fjompig.

8 kommentarer:

Sexbarnsmamman sa...

huuuu...36 grader i Skorped..utanför ö-vik...
Jodå- jag blir gärna också gammal om det är vad som avses med att äga rätten över sitt liv och få respekt....


kram

Maria sa...

Jo det är ett evigt grubblande. Och i och med att jag inte känner att det är okej jämt med diagnos så blir det också ett grubblande. Man vill mera vara andra till lags och man viftar bort detta med diagnos eftersom man inte vill bli besviken. Jag trodde att det skulle vara enklare. Omgivningens bemötande kan verkligen ställa till det för en.
Kram

oumberligating sa...

Man får vara kräsen och fjompig! Jag gillar inte heller kyla, har tidigare gillat extrem värme har varit med om värmebölja i Florida och grekland förra många år sedan stornjöt måste jag säga medans alla kolapsde kring mig, men nu vi 44 så börjar jag tackla om på värmetoleransen, var i Frankrike i somras under en värmeknäpp, höll mig i skuggan under ett fionträd med tättlövverk, det i sin tur var underbart. Sitter och bloggar runt lite så här på eftermiddagen, länken fann jag hos vår kompis Nippertippan, fin och trevlig blogg du har mvh från Peter Olofsson som samtidigt önskar en trevlig helg!

S o F sa...

Du låter ungefär som jag då... :)

Önskar dig en bra Helg!

Bloggullet sa...

Till sexbarnsmamman.
Gammal vill man ju bli även om vägen dit är jobbig ibland.
Kramar

Bloggullet sa...

Till Maria.
Omgivningens bemötande är inte att leka med, både bland amatörer och proffs ska det diskuteras om ens problem.Det blir till att fortsätta fundera för oss.
Kramar

Bloggullet sa...

Till oumberligating.
Tack för besöker, Nippertippan genererar mycket roligt.;0)
44 grader låter mastigt.
Kramar

Bloggullet sa...

Till S O F.
Jag hoppas du också har haft en skön helg. Lagom är bäst när det gäller temperatur, runt 20-24 grader.
Kramar