fredag 2 januari 2009

Hur Väduren är som barn

Här kommer mer;

VÄDUREN SOM BARN
vädurbarn är barn med temperament. Ledaren genskaper visar sig tidigt i personligheten. De vill gärna kommendera andra och ge order. Innerst inne är de däremot mycket känsliga och snälla och de behöver mycket kärlek och ömhet. Redan som små är de äventyrliga och testar sådant som kan uppfattas som farligt. Det viktigaste är att de lär sig redan som barn att de inte alltid har rätt.

MER...
Vädurbarnen hittar alltid på sådant som irriterar föräldrarna. De är alltid agiterade och kan börja ge andra order redan som barn. De behöver ömhet och tålamod. De bör uppfostras till att handla utifrån klara och välgenomtänkta beslut för att uppnå mål och inte ifrån tänkandet att de alltid måste få rätt eller visa andra att de kan. Vädurbarn kan nämligen vara mycket envisa.

Vädurbarn älskar livet och allt som livet har att erbjuda. De tröttnar snabbt på gamla lekar, gamla leksaker och gamla spel. De söker sig till sådana aktiviteter som känns nya och stimulerande. De är modiga och försöker göra avancerade saker som överskrider deras utveckling varför de ofa slår sig och kommer hem med trasiga kläder. De tycker om idrott och tävlingar och de älskar att vinna. De kommer att vilja vinna varje gång.

Vädurbarn har temperament, är energiska och äventyrliga. De älskar djur och uttrycker sina åsikter klart och tydligt redan som barn. När de kommer att växa upp och välja väg i livet, kommer de att agera mot föräldrarnas vilja. De känner en dragning till konst, medicin, musik och religion.

Vädurbarn är dessutom mycket känsliga och kan bli väldigt nervösa om någon visar ömhet och kärlek. De lider om föräldrarna inte har tid för dem, trots att de utåt visar kyla och ointresse. De behöver kärlek och uppmärksamghet, för att intederas personlighetsutveckling skall störas.

3 kommentarer:

Gisan sa...

Det är intressant med horoskop tycker jag. Om det inte är sådana där "dagens horoskop" i morgontidningen t ex. Kramar...

Bloggullet sa...

Håller med dig att det är spännande när det är mer seriösa horoskop, man kan ju alltid önska att det som är bra stämmer in.
Kram

Maria sa...

Intressant läsning,mycket av det
som står skrivet stämmer ju,men inte allt.
Men det med att vädurbarn behöver kärlek och
ömhet stämmer exakt,ja det vill man ju ha
även som vuxen.=)

Kram Maria