onsdag 25 mars 2009

Stoppad sjukpenning

Nu är min sjukpenning nog stoppad från och med i tisdags eftersom jag inte orkat gå på arbetsträningen. Jag mailade min handläggare på Fk som svarade att hon sänt ett beslut hem till mig.

Alla tankar som dessa medför orkar jag knappast med,det jag mest undrar över är om och när jag får tillbaka sjukpenningen, och hur jag ska klara mig ekonomiskt.

11 kommentarer:

S o F sa...

Fy sjutton - du har det tufft nu! Det är så extremt jobbigt det där med att man dels ska vara sjuk och samtidigt ha det ekonomiskt osäkert. Det orkar man ju knappt som frisk ens.

Styrkekramar!

CharmKatti sa...

Men hörrdu, så här kan du ju inte ha det!!
Finns det inte någon vettig människa på försäkringskassan??
Eller kan inte din terapeut hjälpa dig, för visst har du en sån hoppas jag.
Annars kan du säkert få hjälp på soc. dom brukar inte vara omöjliga.
Det måste ju gå att ordna en bra arbetsplats till dig där du kan få arbetsträna. Det handlar väl tyvärr mycket om din handledare kan tänka sig att anstränga sig lite för dig.

Förbannad blir man!

Anonym sa...

Fy fan.. Lider med dig. Ring till läkarn och be att få intyg NU!!! De är väl förbannat att folk ska straffas för att dom mår dåligt. Fattar inte hur denna värld fungerar ibland.
Kramar om..

Uffematten sa...

Hur i helsike förväntar "dom" sig att man ska bli frisk om man lever i ekonomiskt kaos? Det påverkar ju något fruktansvärt! Mår man dåligt behöver man lugn och ro och möjlighet till rehablitering i en takt som man klarar av!!!

Tänker på dig!!!

Kramen!

Annela sa...

VA!!! Jag tror inte att de är riktigt kloka! Det är väl jobbigt nog att vara sjuk, utan att man ska bli sämre av sin arbetsträning!!
Jag säger som Hamlet: Ur led är tiden...eller rättare sagt Försäkringskassan och rehab.
Kramar

Maria sa...

Oj, shit, taskigt läge du sitter i nu. Som någon skrev här, prova med soc om det inte ordnar sig på annat sätt. För du måste ju få pengar någonstans ifrån. Vet att det kan vara skittufft att kämpa för sin rätt när man inte riktigt har ork till det. Men försök göra vad du kan, prata med soc, terapeut, läkare eller någon annan som kan hjälpa dig.
Jag är en skrivmänniska så jag hade nog provat att mejla soc, men gillar man telefoner så kan man ju lika gärna ringa, eller t.o.m. gå dit så du får träffa någon.
Jag är säker på att det ordnar sig för dig på nåt sätt.
Massa kramar!

Roses & angels sa...

HEJ! MEN vad ......... håller dom på med??? Ska vi behöva ha det så här??? Vart ........ är sverige på väg. Hur ska man klara sig utan pengar. NEJ NU får vi snart ta och göra något!!! SÅ HÄR får männsikor inte behandlas!! Usch! GE INTE UPP! Tänker på dig kram Christa

Christina sa...

De är inte kloka....att bli behandlad på det viset.
Ingen människa blir frisk om de håller på sådär.


Kram

Bloggullet sa...

Till allihop.
Jag vill tacka er för ert stöd, jag kommenterar på era bloggar.
Kramar

Miss Borderline sa...

FY FAN sikka jävla SVIN dom är på ren svenska, jag saknar ord för hur man kan behandla sjuka människor såhär i ett s.k välfärdssamhälle!!!
Att inte folk går bärsärk på F-kassekontoren förvånar mig, HÖLL jag på att säga, tills jag kom på att det ju knappt finns några kontor kvar......det kanske förklarar varför alla kontor har försvunnit, men den policyn som dom kör numera?!

Styrkekramar till dig!!!

Marra sa...

Men fy det var nog det värsta jag har hört tror jag. Får man verkligen göra så? :O(