lördag 30 maj 2009

Skånemässan nu i helgen

Nu är det Skånemässa i Malmö, det känns som om det är mässor hela tiden just nu. Eller beror känslan på att tiden går så fort nuförtiden, rusar fram som ett dundrande expresståg. Om lusten är där senare idag eller imorgon så ska jag åka dit. Min man sa att jag kunde få det som Mors Dags present.

De har utställningar,försäljare och föredrag om mat, hälsa , trädgård och allt möjligt som ökar livslusten. Jag älskar att få smakprover och gratisprover på saker, känner mig som ett barn på julafton.

Senaste gången jag var på Skånemässan var tillsammans med R och M som faktiskt kan slå mitt rekord i att kunna gå länge och shoppa. Och det säger inte lite,vi gick omkring i timmar allteftersom kassarna blev allt mer fullproppade.

Jag undrar om min man kör dit och lämnar mig på mässan för att göra något roligare under tiden. Det är skönt att få gå i sin egen takt, att sega sig fram och bara ta det lugnt i trängslen.

10 kommentarer:

Katti sa...

Ha det så himlans bra på mässan om du kommer dit och shoppa loss ordentligt!

Kramar
Katti

Britt sa...

Jag håller med att det är kul att gå på mässor och på prover på olika saker. Många gånger ger mässorna väldigt bra tips, och ideér, inte helt fel. Ha nu riktigt skön helg och ha det bra på mässan.
Kramiz Britt

Uffematten sa...

Och tänk; strålande solsken hela helgen!
Härligt väder att gå på mässa i!!!

Ha det riktigt gott!!!

Kramelikram!!!

Tummelisa Garn och Design sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annela sa...

Med Skånemässan kommer sommaren. Den är ett säkert tecken. När jag var liten så var Skånemässan på S.t Petriskolan och det stod utställare i alla klassrum. Jag minns att mamma köpte en droppfångare till kaffekannan en gång. En fiffig grej tillböjd av ståltråd, som man skulle sätta i pipen på kannan.
Ha en skön dag och helg!

Bloggblad sa...

Det märkliga är ju, att tiden faktiskt går lika fort året om. Men vi själva tenderar att rusa vissa årstider...

Jag gör vad jag kan för att stanna upp och andas och bara vara... struntar i en massa saker som jag borde göra. Tur att inte min mamma lever och ser hur slarvig jag blivit.

Anonym sa...

Hoppas du kom iväg på mässan och att det var trevligt. Jag är lika "löjlig" som dig och älskar de där små gratisproverna hihihi.
Önskar dig en trevlig morsdag också, fylld med stunder då du får hämta krafter och njuta. Kramar.

Heidi sa...

Låter som en skön mässa. Hoppas du får många kassar småpresenter med dig hem:) Lillajulafton!
Ha en skön dag!!!
Kramkram

Marie//Tekla Maräng sa...

Hoppas att du hade en skön och lååång tid på dig att gå runt och titta och även shoppa loss här och där.
Kram:)

Miss Borderline sa...

Låter som en mässa helt i min smak, hoppas du haft en kanondag :)

Själv minns jag inte när jag var på en riktig mässa sist, om man inte räknar in My Dog, den stora internationella hundutställningen på Svenska Mässan i Gbg.

Vilket väder vi har, å jag har inte satt foten utanför dörren på hela helgen, STOR synd å skam är vad det är.......men va fan, kan alltid säga att jag varit å solat i Blekinge ;)

Kramis!