tisdag 12 maj 2009

Plötsligt händer det

Att man känner sig gladare, och det gör jag nu. Efter att ha läst era snälla, kloka och engagerade kommentarer så har jag fått gnistan att tändas igen och börjat att tänka positivt. Ni är nog hjälpen som drog upp mig ur träsket, tack ni är guld värda allihop.

Jag ska ta till mig alla era tips och förslag och goda tankar, och så ska jag planera hur jag ska göra.

14 kommentarer:

Mz.olsson sa...

Så skönt att höra att du mår bättre!! Jag hoppas att du kan hitta nånting meningsfullt. Det finns så mycket om du börjar att öppna dig för det! Framför allt tror jag mycket på att man finner den största glädjen i att finnas för andra människor! Engagera sig i andra. Så att man kommer bort från sig själv. Passa på och undersök möjligheter nu medan du mår bra!! Och så hoppas jag att det får hålla i sig:D

Heidi sa...

Skrivarkurs! Det låter roligt och du som är så duktig på att utrycka dig genom skrivande! Där finns det en hel del möjligheter att utveckla sig även yrkesmässigt om du vill, allt från lärare till journalist.
Det finns ingenting som säger att man måste ta sig snabbt till sina mål, skyndar man långsamt blir förändringen stadig.
Kramkram!!!

kristallina sa...

Skönt att du mår bättre.
Jag håller med de flesta här. Leta efter nånting som du tycker är roligt, gå en kurs t.ex. och utveckla det om du gillar det fortfarande.
Starta en förening själv, det finn säkert många fler som tycker som du.

Heidi hade kloka ord: skyndar man långsamt blir förändringen stadig!!

Kram

Nina sa...

Härligt att höra! :)

sivan sa...

Skönt att höra att det känns lite bättre. kram och ha en bra dag

Britt sa...

Skönt att du känner dig lite bättre. Det är jobbigt med jojo måendet, från ena dagen till den andra. Du har fått många bra förslag ser jag och just bloggandet för dig är ju bara det positivt med alla underbara människor du får kontakt med och som hjälper dig och stöttar dig. Om du tycker om att skriva, så är ju en skrivarkurs kanon, och du som är duktigt att fota enl bilderna du visar så försök komma in på någon ev kurs som har med foto att göra, eller målarkurs är också en gjej som gör att man mår bra. Har du vänninor som kan ge dig stöd när det blir som värst? Är bra att man har någon att prata med i alla lägen som förstår. Ha en bra dag. Många kramar Britt

Gisan sa...

Härligt att du fått ett lyft igen! :-) Kramar...

Heidi sa...

Svar: Tack så mycket:)
Jag är inte helt säker än, måste kolla upp om jag nu är dubbelmedborgare, jag tror det.
Ha en skön onsdag!
Kramkram!!!

oumberligating sa...

Härligt att du känner dig gladare, verkligen glad för din skull. Nu kan du dessutom titta in på mina bloggar igen inga fler bilder på äcklig sjukhus mat, idag är det jordgubbar som gäller för hela slanten!
Stor kram ifrån Peter!

Malinski sa...

Glad jag blir över att du kravlade dig ur träsket igen! Hoppas du inte trampar ner där igen nu. Blev nyfiken över den där skrivarkursen, berätta mera... Tack för dina goa ord på min sida också. Självklart mailar vi vidare :) Sköt om dig. Varma kramar.

Uffematten sa...

Jättekram :-)!!!

Samtal från min trädgård sa...

Det låter bra, och det är så det är. man är lite skör och behöver lite hjälp emellanåt. För mig känns det skönt, att man kan skriva av sig på bloggen, att man via kommentarerna får veta, att man inte är ensam om att må på det viset, som man gör.
En skrivarkurs är inte det sämsta.

Telluselle sa...

Människor som du är precis vad jag vill bygga Telluselle Living Center för - ett ställe att komma till, träffa människor i samma situation och tillsammans skapa nya vägar att gå; t ex hitta arbetsuppgifter som kanske bara är 2 timmar om dagen med samhällsnytta. Eller hur! Håll ut! Du är inte ensam.
Kram
/Alexandra

paula sa...

så bra att du mår bättre nu är ju detta en underbar årstid
ha det bäst
kramiz