onsdag 22 april 2009

Rapport om min dag

Nu har jag kollat på Rent hus på teve. Jag har hoppats på att de någongång skulle visa hur man slipper få katthår på mattor och textil. Om man kan impregnera mattor mot katthår. Dock har de ju många tips som är bra, bara det att jag glömmer dem fort.

Jag är god man och idag har jag räknat som en galning för att bli klar med årsredovisningen så jag kan lämna in den och slippa tänka på det. Just att det ska stämma på kronan och öret är en ansträngande uppgift, jag kan räkna hur många gånger som helst och så blir det olika summor varje gång.
sen kan jag ju inte sluta förrän jag är klar om jag så ska sitta och slita mitt hår hela natten.
Nu är jag nästan klar och det känns skönt.

Så har min dag varit, ganska lugn och slö.

8 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Hej! Här kommer jag med ett gott råd. Jag är själv god man. Jag har lagt all redovisning på excel-kalkyl, då räknar datorn och det stämmer.
Var lite krångligt i början, men man lär sig.
Ha det så bra. Kram Viola

Katti sa...

Skönt ändå, med en lugn och slö dag. Att återhämta sig lite på.
God man, är det svårt? Åt många eller?
Tjänar man pengar på det?

Bloggblad sa...

Jag brukar bli lite lagom inspirerad av Rent hus, fast mest förfärad... och så tycker jag varje gång att jag nog inte har det riktigt så skitigt...

Jag prövade deras tips med att koka upp vatten med citronskivor i micro - det funkade! Var hur lätt som helst att bara torka av sen.

cicci sa...

har oxå klurat på det här med katthår...men kommit fram till att det e bara till att dammsuga=) Men det e värt det=)

// C

StinasLoppis m.m sa...

hoppas du får ording på räkenskaperna , ja katthår det blir det överallt min kisse fäller väldigt mycket nu . Kramis /STINA

Marie//Tekla Maräng sa...

Hua ja nu är det pälsbyte på gång. Men det är bara på det med dammsugaren om och om igen.
Kram:)
Hoppas ditt räknande går ihop.

Britt sa...

Hoppas du får ihop räkneskaperna,excel är bra att använda, eller om du har möjlighet till spcs adm program, har det själv för bokföring.
I rent hus kan man få en del tips, men jag blir så illa berörd när jag ser det....ibland undrar man om det är.
Ha en härlig dag
Kram Britt

Uffematten sa...

Visst kan man få en del tips av "rent hus", men ibland undrar jag om det verkligen är sant att folk har det så pass skitigt omkring sig... Lite konstigt är det allt!

Det där med kronor och ören känns bekant :-)! Skötte bokföringen när exet och jag hade firma. Attan vad konstiga summor man kunde få fram :-)!

Kramen!!!