onsdag 15 april 2009

Foto på en höna, min sko och magnoliaJag har fotograferat idag och magnoliorna har slagit ut ännu mer, jag är besatt av denna blomma. Fotona är tagna i olika trädgårdar. Och så är det en kastanj som håller på att slå ut, en höna, tulpaner.
Och ett fågelavskräde, ni förstår vad jag menar, alltså rena rama skiten på min sko. Jag kände hur det susade förbi ansiktet och hamnade på skon, det var nära jag fått pröva en ny sorts ansiktsmask. Dock ska det ju medföra tur, så det ska bli spännande.

10 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilka magnolia knoppar du fotat. Härligt.
Kram

Angels, roses & white homes sa...

Hej! WOW vilka bilder, magnolian vill jag se sen när den blommar!! DET visar du väl?? hihihi. Hoppas du mår bra och har solen hos dig. Kram vännen //Christa

Sickan sa...

Magnolia är ju bara så fina och tulpanerna bara älskar jag!!

Ha en bra dag!
kram!

S sa...

Jag är också enormt fascinerad av magnoliorna, de växer ju bara här nere i söder, inte längre norrut där jag kommer ifrån. Såg en idag som var helt utslagen, jag bara stod och tittade och njöt en lång stund. :)

Kram!

marizza sa...

oj vad fina bilder .
här är det fortfarande vinterställ och
snöskoter som gäller .
men snart midnatts sol

Afrodite sa...

Magnolior är alldeles fantastiska buskar! Vilka underbara bilder! =) Det är verkligen VÅR! Kramiz

Anonym sa...

Jag är också besatt av alla knoppar som finns precis överallt där man går och står.

Du hade tur att du fick fågelsk.. på skon (bara), jag fick det på kappan för nåt år sedan. Fast jag tror inte att fågeln siktade på mig ;)

Gisan sa...

Så ljuvliga bilder du delar med dig av :-) Kramar...

Anonym sa...

Vackra vårbilder! Hoppas fågelskiten gav dig tur i allt!! :-)

Erika sa...

Vilka fina bilder så vårligt som det bara kan bli. Allt som knoppas strax innan det slår ut är nog allra finast, eller nästintill. Sedan går allt så fort och vips är det sommar. Årstiderna idag mot förr är som natt och dag i skillnad. Känns som allt är på en och samma gång. :)