lördag 28 februari 2009

Drängaskåp

Har ni någon aning om det ännu är populärt med gamla avlutade drängaskåp? Eller om det är modernt med furumöbler? Jag har funderat lite på det och det finns nog massor med kunniga personer bland bloggarna.

16 kommentarer:

Maria sa...

Ja man får tänka lite på det som man har hört så många gånger: "Om ingen annan tänker på mig så får jag göra det" :)
Kram

Tildè sa...

Halloj!
STORT Tack för sidorna ska kolla in dem! Försöker väl få till någon bakgrund annars så hör jag av mig om det igen!:-)

Tror inte furumöbler är så "inne" men man kan ju måla/ betsa dem... Jag har någon köksskänk i furu som jag tänkt slipa ner och måla så det passar in på min nya matgrupp i vitt och ljus ek... när jag flyttat och landat lite.

Men det finns absolut de som har furumöbler hemma och det är mysigt och hemmtrevligt/lantligt med björk!

Jag tycker att du ska göra som du känner för... vad du tycker passar dig!

Kom in till mig och hämta en AWARD...:-)
Stor kram Tildé

oumberligating sa...

Hej Kompis! Livet är hårt om man vill vara helt inne då är det vitt som gäller. Fast jag ser en hel del som är betsat när jag far runt (vitt eller riktigt ljusa färgnyanser).
Som alltid ha det du själv gillar!
Min blogg har spårat ut lite, inte mycket till Oumberligating den senaste tiden, desto mer oumberliga tankar har det blivit.
Ha en fin kväll och helg önskar Peter!

Bloggullet sa...

Till Maria.
Just det, det gäller att tänka på sig själv ibland.
Kramar

Bloggullet sa...

Till Tildè.
Tusen tack för awarden, det gör mig så glad.
När det gäller furumöbler så har jag några som jag ska betsa, lasera eller måla. De avlutade drängaskåpen låter jag vara som de är.
Kramar

Bloggullet sa...

Till Peter.
Jag har furumöbler som jag tröttnat på och ska nog lasera eller betsa dem. Jag hade inte en aning om att det var inne med vitt förrän jag började blogga, jag gillar det bondromantiska, gammeldagsa, eller vad det heter.;0)
Ha en fin helg.
Kramar

Marie//Tekla Maräng sa...

Jag gillar fortfarande furumöbler men det är inte speciellt inne. Men jag går efter mottot det jag trivs med det har jag oavsett mode.
Kram:)

oumberligating sa...

Hej "Gullet" Peter här igen, det låter som det blir åtminstone två på de nya barikaderna som byggs upp, du och jag (ler) Lilla Frun får vi hissa upp eftersom hon inte kan gå ordentligt, ha det bra mvh från Peter. Skriv gärna på www.jernsaxen.blogspot.com när du har ork. Går över dit så får du en direkt länk dit mvh från Peter!

Roses & angels sa...

Hej! Tack! HHAHA nu ska jag inte ta åt mig all beröm, ramarna är färdiga i programmet, har bara lagt till lite. Bra för oss som inte är så haj på alla koder hihii. Hoppas du har en underbar söndag! Kram Christa

Gisan sa...

Jag är så okunnig att jag inte vet vad ett drängaskåp är. Men jag får en bild på näthinnan.
Måste det vara inne då? Är det inte huvudsaken vad du trivs med i ditt hem? Kramar...

CharmKatti sa...

Spelar det egenligen så stor roll vad som är inne eller inte?
Tycker man om dränkgaskåp eller furumäbler ska man ha det. Själv gillar jag inte just furumöbler så några sådana har jag inte, tycker det är så mörkt. Men björk, det går bra!

Vackra Magnolia Och Bland Mina Busiga Barn sa...

Hej min underbara vän!
Hoppas att din helg varit skön och att du även får njuta en stund även denna söndagen!
Jag har njutit av solen som sken på oss hela dagen igår och promenerat en massa ! Längtar verkligen så otroligt mycket efter våren ! Men den kommer väl snart!
Va rädd om dig och glöm inte bort att du är värdefull för mig kram Tina

Anonym sa...

Hej
Tack för komentaren hos mig och ha en fortsatt trevlig helg.

Maria sa...

Ja det är lite tråkigt men jag känner mig mest intryckt i ett hörn när vissa hela tiden berättar för mig vad jag INTE bör skriva om i min blogg. Jag tappar motivationen och känner mest att ingenting är tillåtet att skriva om och då blir det inte så roligt.
Men får se hur jag gör. Har inte bestämt mig än.
Kram

Mitt Måleri sa...

hej
tack så jätte mycke för din gulliga kommentar =)
ha en skön söndag
kram pia

Erika sa...

Furumöbler är nog en aning passé, men varför bryr sig om det. Vore jag du skulle jag inte bry mig vad som är inne eller ute. Har dem möbler du tycker känns bra och som du trivs med.

Drängskåp minns jag att jag hörde redan som väldigt liten. Är född/uppväxt på landet långt från staden larm och buller. Med morföräldrar som hade gård, berättade både mormor och morfar om livet på gården/gårdarna förr, om pigor och drängar osv.

Vinkelevink.