måndag 23 februari 2009

Problem hos Blogger

Jag pustar ut, fick sån ångest och tänkte att folk plötsligt börjar överge mig som ett lämmeltåg. Sen kollade jag hos en annan bloggare som skrev att bloggföljare sparkats ut överallt på grund av strul hos Blogger.

13 kommentarer:

Fru Pusselbit sa...

Är det så det är? Har också undrat lite! ;)

Anonym sa...

Ja, jag har oxå haft krångel med blogger i dag.. så de är inte personligt! :-)

Christina sa...

Jag försökte kommentera förut hos dig idag, men det gick inte.
Nu kollar jag igen, och fattar plötsligt vad du menar med ditt förra inlägg!
Jag kollade alldeles nyss och följare har fallit ifrån hos mig med, så trist, men bra att veta vad det beror på så att man inte får konstiga idéer ;)

Annela sa...

Jag har haft samma problem. Men jag såg att jag fanns kvar hos dig.

mz.olsson sa...

Man hittar nya, fina bloggar hela tiden... hittade dig genom Peter... nånting... Trevlig blogg!! Jag är på metrobloggen just nu, men tänkte flytta över till blogger. Är det mycket problem här med då??

Gisan sa...

Åh, skönt att få en förklaring! Tack! Kramar...

CharmKatti sa...

ja men fy jag fick oxå ångest och undrade vad jag hade gjort eller skrivit. Hemsk känsla.
Men skönt att veta att det verkar finnas en förklaring.
Bra att du har koll!

oumberligating sa...

Ja, du behöver verkligen inte bli "orolig" har verkligen inte övergivit dig, det är något fel på blogger som du beskriver, jag kan inte få in min bild hos dig, men jag har absolut inte tagit bort den, din blogg är en av de som är "fast förankrade" i mitt blogghjärta och vi ska åldras och utvecklas här på bloggen tillsammans det lovar jag, med hjärtliga hälsningar från Peter!

Ingela sa...

Jag försökte registrera mig som bloggföljare på din blogg utan framgång. Jag gjorde ett nytt försök precis nu. Nåja, de löser säkert detta snart och då får du en till följare :)

Kram

S o F sa...

Tror det är nåt strul någonstans. Massa konstiga saker har hänt de två senaste veckorna på olika bloggar.
Blogger/Blogspot har nån typ av problem tror jag.

Så förhoppningsvis rättas det till framöver.

Ha det!

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja, blogger är inte att lita på, tyvärr.
Jag har bloggföljare som jag inte änns vet vilka dom är och rätt som det är så är alla borta. Skriv flera kommentarer igår som inte har kommit fram eller rättare sagt suttit kvar hos sina *ägare* fast jag såg att dom satt där innan jag lämnade sidorna.
Man kan tro att man är tokig för mindre, vilket man kanske är också men inte på det sättet.
Kram:)

Tussegumman sa...

Samma har hänt hos mig min vän! Sex vänner har försvunnit sådant svider:) Men då får man väl hoppas att blogger lägger tillbaka dessa personer.Många kramar Tussegumman

Erika sa...

Började också undra vad vissa Bloggföljare tagit vägen hos mig. Det kunde jag nästan räknat ut att det var strul som orsakade det. Kanske det vore på sin plats att återställa de försvunna personerna på bloggen. Tycker det som det nu är ändrat till, ser stor och klumpigt ut, kunde väl vara som det var innan. Bara massa strul vid alla ändringar som görs. Smäll på fingrarna skulle dem har. Så det så! :)

Kramkram