måndag 9 februari 2009

Lurad av min älskade

Eftersom ni berättar i era bloggar att ni har snö och många minusgrader runt om i landet så är det lustigt om vi får vår redan här nere i skåne. Och nu sa de på vädret att vintern kommer hit med snö och minus. Så min älskade har gjort mig lite besviken, känner mig lite lurad. Dock om man väntar på något gott väntar man aldrig för länge.

Min älskade,kära våren kommer nog snart ändå till mig.

6 kommentarer:

-Mia- sa...

Hei! :-) Takk for koselig kommentar hos meg, og at du ville være med i konkurransen! Du vant ikke noe denne gangen, men titt gjerne innom igjen! :-) Fin blogg du har! Jeg er norsk, forresten, ikke dansk ;-) Ha en fin kveld og uke! Klem-Mia

skimmer sa...

härligt med skånevår.. snö här i stockholm. bodde tio år på gotland och det var nog mer skåne.

ha en bra dag

oumberligating sa...

Såg du att SVT snuvade dig på min speciallgjorda award till dig på min blogg, la in regnbågslupiner och en länk till Caroline af Ugglas senaste schlager låt, nu på kvällen så togs inslaget på Youtube bort pga av upphovsrätten, va? Jag betalar TV:licens räcker inte det ska fixa en ny låt till dig, trevlig kväll önskar Peter!

CharmKatti sa...

Idag fick jag nästan en känsla av vår. Solen sken och fåglarna kvittrade, och det var välbehövligt efter min otroliga måndagsmorgon.
Aldrig mera måndag kändes det som.

Lallis - liv och leverne sa...

Jag kände mig o ckså lite snuvad. Lite fisigt kändes det allt. *ler*
Kram Lallis

Marra sa...

Ja det får vi verkligen hoppas för jag vill ha mycket vår snabbt, snart! Helst igår :)