onsdag 11 februari 2009

Jag blev nästan besatt av energi

Jag fick massor med energi häromdagen, det var nog på grund av solskenet ute. Jag städade, sorterade, gjorde fint och planerade hur vi skulle köpa nya möbler, måla om våra möbler och möblera om.Om jag hade haft tid hade jag nog städat och sorterat hela huset.
Min man stirrade förvånat på mig när jag försökte få med honom i planerna, jag skrattar när jag tänker på det.

Han måste ha blivit överraskad av att jag som länge gått omkring som en trött, slö figur helt plötsligt blir helt uppskruvad och sprudlar av energi och ska göra om hela huset. Det var besvärligt för honom att hänga med i svängarna och han svarade att det ska vi nog ordna, någongång.
Sen nästa dag satt jag där lika trött igen och vi skämtade om min högenergi respektive lågenergi, upp som en sol, ner som en pannkaka.

10 kommentarer:

oumberligating sa...

Hej "Gullet" Tack för kommentarerna inne hos mig och tack även för utmaningen, måste fundera lite på den, hur mycket sanning tål världen(ler). Krävs lite eftertanke måste jag säga, men jag kommer att anta den. Hann jag göra klart Elvis inlägget, råkade publicera lite för tidigt, ha en bra kväll och eftermiddag, vi ses och hörs! Mvh från Oumberlige Peter!

Tant Theas Lilla Torp sa...

Lilla goa Du! :o) Du ska inte alls känna det som om du skrivit stelt eller tråkigt i din utmaning. Jag tycker du är personlig och att jag får en liten bild om vem du är som människa. Så känner jag också när jag tittar och läser här på din blogg. Det gör den också intressant och hjärtlig.

Jag har svårt att lämna min personlihet utanför. När jag startade bloggen hade jag gett mej attan på att den absolut inte skulle bli för personlig. Jag skulle bara skriva kortfattat om det jag pysslar på med och om mitt stora intresse för heminredning.

Fick snabbt inse att det var omöjligt. Man är den man! Så även på här på bloggen. Jag trycker du ska fortsätta att vara den du är och skriva som du skriver. Det är jättebra som det är. Det ska bli kul att fortsätta följa dej här.

Ha det så fint!

Stor och energigivande kram till dej :o)

Monika

MOONLOVER´S sa...

hallå
jo de är en hel del snö,tror inte vi hade så här mycket förra året=) men jag gillar det;) ja visst e de fina, älskar dom;) ha en fin kväll.
kram

segsliten sa...

Ja, energi det fick jag en massa av idag. Jag möblerade om lite. Mannen blev lite förvånad när han kom hem och allt var helt annorlunda.
Kram ☺

CharmKatti sa...

Svar:
Jag vet faktiskt inte vad det beror på. Fyllde du i allt som man skulle med rätt adress och så. Viktigt att du läser igenom exakt hur du ska skriva in. Med eller utan http:// och så.
Just nu verkar delar av just den sidan ligga nere när jag skulle kolla, men prova lite senare igen. Nåt fel är det ju med koden, eftersom den inte hittar dina kommentarer.

Hör av dig igen om det inte vill sig!
Kram!!

Heaven and Earth sa...

Hej är!

Tack för dina jättegoa ord inne hos mig!! Det värmde så gott inuti! Jag blev alldeles jätteglad!!

Japp! Jag är allt en riktig nattuggla jag!
Du oxå, förstår jag! *ler*

Har alltid varit det..men just nu e de lite "värre" än vanligt.. försöker "återta" dagen igen... fniss...

Det kan vara lite besvärligt ibland att bo i lägenhet, när man e som piggast på natten o vill börja spika eller slipa m maskinen!!! Haha, det är nog inte så uppskattat!!

Ha en skön torsdag, vännen!!
Kram! Iréne

Vackra Magnolia Och Bland Mina Busiga Barn sa...

Hej min vän! Hoppas att allt är bra med dig i vintervädret! Kikar in en sväng i din blogg och njuter av att se din fina katt den är ju så fin! ha nu en fortsatt skön vecka Kram Tina

Maria sa...

Kan känna igen mig i dig vännen,kan också känna mig full av energi ena dagen för att nästa dag inte orka och alla planer som jag hade ena dagen blir ingenting av nästa dag.

Skulle ju vela göra så mycket men du kanske vet om min kroniska nackvärk som jag får dra med varje dag och det är väldigt tröttsamt..därför orkar jag inte göra allt det där som jag skulle vilja.

Kram Maria

Miss Borderline sa...

Usch ja, känner igen det där......VARFÖR kan man inte få ha lite mer sån energi?! Varför är den så kortvarig för såna som oss? Jag orkar aldrig upprätthålla nåt under en längre tid och jag blir så LESS på mig själv! Jag VILL så mkt med kraft och energi saknas och tiden springer bara iväg och jag hinner inget :(

Kram1

Gisan sa...

Jag känner verkligen igen mig! Kramar...