måndag 15 juni 2009

Plötsligt händer det

Nu går det plötsligt att göra inlägg, det har varit frustrerande att ha tankar som står på kö för att bli formulerade. Nu har jag nästan glömt det jag tänkte på.
Resan gick bra, ändå är det härligt att vara hemma bland sina egna saker.

Jag har egentligen inte gillat att resa någongång, dock har jag gjort det för att pröva på och för att besöka andra länder och miljöer. Och för att det är så skönt att komma hem. Hur ljuvligt det är att komma hem är som att tänka sig det bästa man kan göra och känna. Hur kan jag känna så efter en kort, fjuttig resa. Det undrar jag med och anser att det nästan är pinsamt att berätta om.

Folk reser ju jorden runt hela tiden,far omkring som flyttfåglar och inte gnäller de om hur jobbigt det var, och hur skönt det är att komma hem.
Jag är nog en överkänslig mes som är orolig och nervös för förändringar och bör bli hemma i rutinerna och lugnet och låta bli att utsätta mig för resor.

Nu har jag liksom landat igen, förut var det som om någon skakat runt mig i en burk och slängt ut mig totalt förrvirrad och disorienterad.
Annars gick resan bra och jag är nöjd.

13 kommentarer:

Roses & Angels sa...

HEJ! MEN vad det strular för dig med blogger. Tänkte att det var nåt som inte stämde för du brukar ju skriva varje dag! tack vännen hoppas asken kommer snart. Hoppas det löser sig med felen, ropa om jag kanske kan hjälpa dig med nåt.Kram Christa

Roses & Angels sa...

MEN DET verkar ju fungera nu eller? Kram

CharmKatti sa...

Vad trist att det inte funkar så bra med blogger. Men jag måste ha missat nåt, var har du rest nånstans?

Kram
katti

Bloggblad sa...

Det var ett planerat avbrott mitt på dagen idag, annars har jag inte haft strul på flera månader med blogger.

Jag blir också nyfiken på var du varit.

Bibban sa...

ser ut som det fungerar tack för kommentaren. Men du ! det är skönt att komma hem;)) jag brukar tycka att det är skönt att komma hem bara jag varit hos grannen en stund. Och har jag varit längre bort så lääängtar jag hem. Skön känsla ju !! tycker jag i alla fall
Du är nog alldeles helt normal
Kram Bibban

Pärlan sa...

Så synd att det inte funkar med bloggen.....
Du, det är skönt att vara hemma fast ibland vill man ju komma bort också.

Ha det gott vännen
Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Men så trist när det inte funkar som det ska.
Stor kram på dig vännen
/Lallis

Jenny sa...

Välkommen hem igen!
//Kram, Jenny

S o F sa...

"Jag är nog en överkänslig mes som är orolig och nervös för förändringar och bör bli hemma i rutinerna och lugnet och låta bli att utsätta mig för resor."

Tycker jag inte alls - helt normalt beteende! :)

Många gånger när jag lyssnat och lyssnat NOGA om vänners resande i olika länder så hör jag - efter allt berättande om hur UNDERBART allt var - även det som inte var bra.
Men det dåliga hamnar ju alltid sist i berättandet och det är väl så det ska vara...
Vi fokuserar först o främst på det som var bra, men å andra sidan så blir det inte heller riktigt en rättvis reseskildring - egentligen.

Och det kan ge oss uppfattningen om att resande alltid är en "dans på rosor" och allt funkar så bra, boendet är toppen och maten likaså, familjelivet är strålande o.s.v

Sjukdom, olyckshändelser, taskiga hotell, dåligt väder, förseningar, bortkommet bagage, dålig service, sura makar och barn m.m det pratas det inte lika inspirerande om. Men det tillhör ju också resandet och Livet.

Varma hälsningar!

Bloggullet sa...

Till Christa.
Tack för erbjudandet.
Kram

Bloggullet sa...

Till Katti.
Blogger är pest. Nu vet du redan var jag reste för jag är så sen med att besvara kommentarer.;0)
Kramar

Bloggullet sa...

Till Bloggblad.
Till Ullared och Varberg gick min helgresa.
Kram

Bloggullet sa...

Till Tant Brun.
Tur att du håller med så man slipper vara ensam hemmaälskare.;0)
Skönt att jag är normal.
Kramar