torsdag 19 november 2009

Nu skäms jag, förlåt

Jag skäms över hur usel jag varit på att besvara era kommentarer, förlåt. Nu ska jag besöka era bloggar så jag svarar där om ni haft några frågor i era kommentarer.
Jag börjar om imorgon och ska försöka svara på kommentarer så fort de kommer.

6 kommentarer:

Roses & Angels sa...

Hej! tack söta du! Ja att det heter Lantlig jul i Skogsängen är ju för att bostadsområdet som utställningen ska ligga på heter just Skogsängen! hihi. tack söta för dina fina gratulationer. OCH DU?? du behöver inte skämmas, du tar det när du hinner och har lust!! det ska vara roligt att blogga hihi kram

Roses & Angels sa...

Hej! Välkommen till tävlingen vännen! Vi önskar dig lycka till! Kram

Unknown sa...

Hei:)

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Setter veldig pris på at du vil delta i trekningen min, og følge meg videre.

Ha en fin dag!

Sussi - Rage blackout - ADHD sa...

Hoppet är ju det sista att överge människan, och vore det inte för det där förbannade hoppet som säger att allt kommer bli bra så småningom så skulle man nog gjort slut på det hela för längesedan. Och egentligen vill jag inte dö, jag vill bara inte leva såhär, men när man inte ser några andra vägar ut är döden det enda som ploppar upp. Jag slits itu av alla dessa motstridiga känslor!

Tack. Jag hoppas också det här kommer bli en bättre dag. Önskar dig en trevlig helg! Kramar

Unknown sa...

Hej du..man behöver inte alls skriva varje gång man är inne och läser;)..mågottkramen

Anonym sa...

Din blogg känns väldigt personlig och ärlig. Tack för att du delar med dig av din historia! Jag kämpar själv mot en svår depression, varje dag är en kamp för att överleva. Det känns så omöjligt..
Du inspirerar!

Kram