torsdag 5 november 2009

Färg i håret

Nu är jag nervös, har just satt i hårfärg som ska sitta i ungefär 45 minuter. Jag vill ju bli en blekt blondin, trodde ju att jag var det tills jag klippte mig senast och bara lite av de ljusa slingorna blev kvar, jag fick erfara att jag har råttfärgat hår.

Nu kan det ju bli hur som helst med hårfärgen, det kan bli orange, lila, hör ni ett Ronjaskrik genom landet så är det jag som fått en morotsfärgad kompis i spegeln.

Dagens beslutsångest river i mig, jag har suttit med några paket hårfärg, blondering och slingor och inte kunnat bestämma vilket jag skulle ta.
Slutligen blev jag trött på tramset och klädde på mig för att gå till frisören för att beställa tid. Sen kom jag på att jag vill bli blondin direkt idag och hos frisören måste man boka tid.

Så jag begav mig upp till mina paket igen och till slut blev det hårfärgen jag kletade i håret. Jag sa till min man igår att det knappast kan bli tristare färg på håret än jag redan har, kanske har jag en motsatt åsikt när håret är färdigt, att det blev tristare med morotsfärgat hår.

Nästa gång jag bloggar så berättar jag om jag blivit som Marilyn Monroe eller Skogsmulle.

20 kommentarer:

S o F sa...

Spännande...jag väntar... ;)

S sa...

Lycka till!!!!!
Och hår växer ut igen... ;)
Nej, jag hoppas det blir bra.

Tant Brun sa...

Lycka till,Jag väntar med spänning på resultatet;))

Samtal från min trädgård sa...

Det ska bli spännande att höra om och kanske se....? Själv försökte jag mig på det för många år sedan, kanske 20 år, och det ljusblonda blev ganska rosa, så det var iväg och köpa brunt för att täcka över, och då blev det brunt med lite limefärg. Och nu har jag något brunt stående i grovköket i ett paket med Pernilla Wahlgren på, som utlovar både det ena och det andra, men jag är nog feg och låter bli. Kanske barnen tar det någon dag?

Anonym sa...

Inte för att skrämma upp dig...men jag lyckades bli orange en gång... inge kul:-) På dig blev det nog bra. Kram

Sickan sa...

Spännande......
Jag har blivit både morotsröd och påsk gul av att färga mig hemma.

Men tror du att jag lär mig?? NOPE!

Men nu har jag hittat en färg som funkar bra.............men det var mycket blod,svett och tårar på vägen dit!
Kram

litentanta sa...

Sista gångerna jag har försökt att bleka mitt hår blev det orange... ljust eller lite mer åt det mörka hållet... Numer färgar jag mitt råttfärgade, med alla grå tofsar, mörkt, blev liksom enklast så :-)

Jag har alltid haft dåliga vibbar när det gäller Di Leva, antingen för att han är en slemmig en eller så för att jag själv hittat av x antal toka som tror att man kan slå sina tanter om man nu vill det... (sen så .... gillar jag ju inte själva näsan eller nåt haha!)

Kram tillbakas!

Angels, roses & white homes sa...

HEJ Tack! Ja den var fin den vinsten! Kunde inte låta bli att göra en julig sida för jag var inne hos Sari med lilla provence bloggen och hon har gjort så fint! hihi kram

Maria sa...

Nej alla är nog rädda mer eller mindre. Men jag brukar verkligen skaka, hela hakan brukar darra och när dom ber mig gapa större så är det nästan stört omöjligt eftersom jag skakar så dant. Men igår kände jag mig mer avslappnad.
Bra gjort av dig att du har beställt tid. Gör som jag, säg att du är skiträdd. Känns bättre för en själv om inte annat och för min del blev det verkligen en vinstlott. Har aldrig sagt förut så att jag är rädd men gjorde det igår och det blev verkligen super.
Hur blev håret? hur blev håret? *nyfiken* :)
Kram

moonroose sa...

Tjingeling, hörde inget ronjaskrik... Hoppas du blev nöjd. :) Jag fick för mig förra sommaren att jag skulle ljusa upp min hårfärg...köpte blonderingsfärg och satte i gång, det blev morotsfärgat, bara till att sätta sig i bilen och dra iväg till stan för att köpa ny färg. Köpte då askblond, det funkade, men kul att visa sig ute i butiken med morotsfärgen:)
Blev ju bra till slut. Själv ja jag ju i den askblonda färgen idag, blev nöjd.
Ha det gott.!
Kram Yvonne

Sandy sa...

Tack för dina jättegulliga ord inne hos mig på bloggen, det gör verkligen ens dag mycket roligare!!
Jag hoppas att du blir nöjd med håret, coh så länge det inte blir knallorgangt (stavning på det ?!) är ju förändring alltid uppiggande, för hösten blir lätt långrandig annars... Hihi jag satt häromveckan med en rödfärg i håret och pulsen var visst lite högre än vanligt... är naturligt lite röd, men inte sååå mycket!

Hoppas att du blev nöjd i alla fall, gonatt och kram på dej! /Sanduy

wingar sa...

Hur blev det med färgen? Blev du morot eller blondie? Hoppas du blev nöjd iallafall.
Kram Inger

Afrodite sa...

Håller tummarna för att resultatet blev till belåtenhet! *spännande* Kramen och trevlig helg!

Helan sa...

Heij.. hahahaha.. monroe eller skogsmulle.. jadu, vilka motsatta skönheter de är..hehehe.
Nee, nog är väl skogsmulle söt.. monroe är ju en skönhet som INTE varje människa besitter.. däremot skogsmulle..man kan ju se en liten mulle i var å en av oss "svenssons"..hehehe.
Tror du blir fin hur som helst.

Jag har me råttfärgat hår, å har ALDRIG fått missfärgningar vare sig jag gjort hemma eller hos frissan.. det har alltid blivit bra färger..å mitt hår är så lätt å göra nåt me, för det håller i eeeeeviheter..tacksamt.

Jaadu, hundar ja.. kanske bäst å börja me en lätt hund om du är rädd då.. eller att vistas mycket bland sk "snälla" hundar..om man nu kan kalla nån hund "enbart" snäll.. tror inte de, men som är stark i psyket då menar jag.
Å de behöver INTE vara en liten hund, för de är OFTA väldigt egna å speciella i sitt psyke.

Hoppas du har de bra annars?
Jag ska snart iväg å köra Fia på skolan, sen ska svägerskan hämta mej, vi ska ut på graven å lägga ris å sätta en krans hos pappa.
Ha det bra..kram på dej. Helén.

M sa...

Hei hei!
Så hyggelig at du vil være med på Bloggedamer40+, artig at du fant bloggen!
Håper du kommer til min personlige blogg og følger meg også!
Ha en fin dag, klem,M
Ps...hvordan ble håret!?
:D

Anonym sa...

Hoppas att det blir bra!! Jag har gjort samma sak, men jag vågade inte göra det själv och tur var väl det, för jag hade blivit gulorange. Hon fick behandla med en massa andra medel efteråt för att få bort del gula i håret, satt där i 3 timmar innan det var klart *pust*, men det var det värt för det blev bra...

Jag vet inte hur vi ska göra med vaccinet. Jag vill helst att mina två yngsta ska ta den eftersom båda har astma, men de vill/vågar inte efter allt de har hört. Och så vill jag att de ska slippa biverkningar så klart...
Svårt det där...

Önskar dej en fin helg
Kram Maria

Nyanser av vitt sa...

Vad modig du är.
Tack för att du deltar i min utlottning
Kram Agneta

paula sa...

hur blev det ?
jag går till frissan jag har så mycket slinger mm i huvet så det vågar jag mig inte på själv
ha det gott
kramiz

Anonym sa...

håller tummen att resultatet blev som du önskat. =) kram

Bloggullet sa...

Till Alla.
Tack för alla kommentarer när det gäller mitt hårfärgande. Det blev ju lite orange.;o)

Som ni skriver så lär man sig aldrig när det gäller att blondera håret. Trots alla försök förut då det blivit organge så fortsätter jag envist att färga det.

Lite beror det på att när jag slingade det hos frisören så blev det grått. Hellre orange än grått.;o)

Kramar till er allihop