måndag 19 oktober 2009

På onsdag öppnar IKEA

Nu på onsdag öppnar världens näst största IKEA utanför Malmö och jag längtar efter att få åka dit och kolla. Det bästa är att det ligger ännu närmare oss än det förra,tar nog högst tjugo minuter att köra dit.
Jag väntar nog med att åka dit tills efter invigningen för jag kan tänka mig att det blir sån trängsel.

Undrar om de lägger affären där av strategiska skäl eftersom det är just vid Öresundsbron och tågen till Köpenhamn så det blir lättare för danskarna att handla där.

Jag törs knappast tänka på vad jag kommer utsläpande med från detta IKEA som förmodligen tar en hel dag att orientera sig igenom. Att man kan bli så barnsligt förväntansfull av något så kommersiellt och pengaslukande, dock är det ju tur att man blir glad över någonting.
När jag slutar bli glad över såna bagateller då är det kris.

Jag behöver faktiskt en möbel som är en blandning mellan skrivbord och förvaring, något som jag får in benen under. Nu sitter jag vid en köpmansdisk eller om det kallas skänk och får vända benen åt sidan, ganska obekvämt med höftont som följd. Jag är duktig på att plåga mig själv, kanske var fakir i mitt förra liv.
Berättar mer när jag besökt affären.

4 kommentarer:

Monica sa...

Ha ha ha..värst vad dom bygger..vi har redan ett IKEA i Västerås..nu byggarer man Europas största! Ja dom ska ju förståss slå igen den "lilla".:)Hoppas du kommer ut igen;)..mågottkramen

S sa...

Oj, i Helsingborg bygger de också nytt - Ikea måste ha fått en attack av storhetsvansinne. (Fast kul är det!)

Anonym sa...

Missa bara inte doftljusen! De är underbara. Finns i glasbehållare (ser ut som ett dricksglas) i olika storleker!

paula sa...

så kul med ikea
väntar på att det skall öppna här
ha det gott kramiz