torsdag 15 oktober 2009

Ni fina bloggvänner

När jag läser era härliga och fina kommentarer här hos mig så känns det som om det flödar ut kärlek, värme och uppmuntran ur datorn från er. Som jag hade tänt tusentals värmeljus som strålar och ger värme och energi, så glädjande är era kommentarer.

Så tack alla ni fina som jag har fått nöjet att träffa.

7 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Precis så ska du ha det och verkligen känna att vi är med dig, när du behöver det. Här senast har det inte varit lätt för mig, men oj, så mycket stöd jag har att hämta ute ibland alla. Man känner sig verkligen "buren" emellanåt.

S sa...

Du har verkligen tänt ljusen genom att vara så gullig själv, så man vill absolut skicka lite värme tillbaka!

Torsdagskramar!

litentanta sa...

Men hej på sig!

Vad glad jag blev över att du tittat in hos mig, nu ska jag sätta mig och kolla lite här hemma hos dig fast jag är som en gröt i skallen idag ;-).

Tänkte på det du skrev om kanske social fobi, blir lite ledsen när allt diagnosticeras nuförtiden, är man deppig och nere, har ont och/eller har det tungt så självklart blir man lite obekväm i stora sammanhang..

Själv har jag kämpat med mitt mående i 8 år nu och nog har det varit perioder när jag bara velat gräva ner mig, som tur var bodde jag så till att ingen egentligen reagerade och jag fick vara lite för mig själv när jag behövde... nu tittar jag ju ut lite nu och då, arbetstränar ju fyra dagar i veckan och känner också att jag trivs bättre och bättre även om det är utanför tryggheten hemma..

Vi tar stryk av att må apa, vi gör nog det vi måste för att orka med och när folk försöker placera in mig i nåt fack blir jag bara ledsen, jag har ont, jag har problem med epilepsi, men jag gör så gott jag kan. Står ju nästan ut med det själv numer och anser att omvärlden får acceptera mig för den jag är.. :-)

Så, nu fick du en svängom i en totalt slutkörd hjärna, haha, det är det jag ju vet, man ska inte in och kommentera när det är rena natta i skallen, men ha det bäst o så tittar jag vidare!

S o F sa...

Så fint skrivet!

Tycker att internet, bloggar och bloggskrivandet är perfekt som umgängesform, speciellt för oss som har lite olika "handikapp" och är begränsade i det sociala livet ute i Verkligheten.

Varma hälsningar!

Uffematten sa...

Håller alldeles med S o F!
Bloggeriet är alldeles perfekt när man inte riktigt orkar med umgänge på "vanligt sätt"...
Tänk så många gånger kommentarer har fått mig att känna mig mindre ensam. Och vilket stöd man får av andra bloggare!!! Helt fantastiskt!

Så många underbara människor som man "träffar" här på bloggarna! Och en himla massa människor som man normalt inte skulle få kontakt med...

Är så glad för dina kommentarer!

Kramen!!!!

Flisan sa...

Instämmer i kören från SoF och Uffematten!
Vad gjorde vi utan våra bloggar och goa vänner där i?

Läste nyss ditt inlägg om tjatig bantning och det skriver jag också under på....
Blärk, så trist...men visst skulle man nog behöva...):
Men mat är ju så gott!
Kram från Bohuslän!

Angels, roses & white homes sa...

hej söta du! KAN inte vara ifrån bloggen och er mina kära vänner! Önskar dig en trevlig helg! kram