tisdag 20 oktober 2009

Hos frisören idag

Nu har jag klippt mig. Jag har kollat i tidningar och sett hår och tänkt att så vill jag ha det. Sen när man blir klippt så blir det ändå inte som det ljuvliga håret som man såg i tidningen.

När man ser folk bli stajlade så blir de så tjusiga när frisörerna utgår från personens egna färger och ansiktsform. Jag skulle vilja gå in till en frisör och säga; Gör vad du vill, bara det passar mig.
Sen skulle det bli intressant att se hur man såg ut.

Det kan ju bli som i Sveriges fulaste hem eller i Äntligen hemma att det blir fulare än vad det var förut.
Undrar om det är några kreativa, modiga frisörer här i närheten.

13 kommentarer:

Angels, roses & white homes sa...

Hej! Åh frissan! Jag skulle också vilja gå till frissan vore dags igen! Håller med dig! inte blir det som man vill ha det o bilderna som är så fina! Hm ja så är det! ha en fin kväll kram

Annela sa...

Jag brukar släppa loss min frissa och säga att hon får göra som hon vill. Alla frågor om jag vill ha det si eller så besvarar jag med "vet inte - det är du som är proffs". Jag brukar bli jättenöjd.
Prova nån gång.

heavenandearth sa...

Hej vännen!
Jag blev så glad när jag såg att du skrivit! Tack!

Ja, det där med frissan...det känns som ett vågspel varje gång!

Skrattade när jag läste dina åsikter om "förändringsprogrammen" i TV! Jag tycker som du; Det ser ju för jävligt ut när dom är färdiga!!! Haha!

Ha det gott nu!
Kram! Irene

Angels, roses & white homes sa...

Hej ja det är roligare att arbeta om man är två hihi! Kopparna finns i USA så det är nog lite dyrt att köpa men du har rätt det är en kopp för prinsessor hiih Kram

Marie//Tekla Maräng sa...

Nä inte sjutton blir det som man har tänkt sig även om man vissat frisyren för frisören.
Kram!

Nina sa...

Jag går till frissan och vill bli ny, få ny frisyr... så kommer jag hem med samma gamla frisyr! Det är tydligen den ultimata frisyren för mig, säger de.

Helena sa...

Hej! Jag tror säkert att du är jättefin i håret men jag förstår vad du menar, jag skulle också vilja våga säga till en frisör att göra det som passar mig men det är lite läskigt, tänk om frisören inte har någon koll. Kram Helena

Maria sa...

Hej!Åh,så kul att gå till frissan det skulle jag behöva men jag vågar inte ännu pga ögat som inte har läkt ännu,är ju ganska starka kemikalier som dom sätter i håret.

Imorgon så har jag fått en tid till läkaren så då får man se vad han säger.Måste ta ögondroppar ännu det tar en faslig tid att läka men det får man ju räkna med.

Så synd att håret inte blev som du ville hos frisören var själv med om det en gång då klippte dom håret alldeles för kort!

Tack för alla gulliga kommentarer!

Önskar dig en fin och mysig dag,
Kram Maria

Maria sa...

Nu har jag läst och skrivit några rader till ditt förra inlägg som var jättebra,så ärligt och öppet skrivet!=)Känner igen mig så i det du skriver..du är stark som vågar lämna ut dig själv men det vinner man på tror jag men många är nog rädda för det.

Var rädd om dig,
Kram Maria

Maria sa...

Hej igen!Glömde ju skriva något roligt..fick två schampoo igår med persikoft,mmm dom doftade sååå gott!
Läste sedan att det skulle användas av dom som hade tunt och fint hår ja om man ville ha volym på det..och jag som har så tjockt hår hur blir det då tro om jag tvättar med det schampot kanske det blir väldigt burrigt och står rakt ut åt alla håll hemska tanke,hahaha har nog med att reda ut mitt hår som det är nu!=)

Kramkram

annelie sa...

Hej!

Tack för omtanken! Ja jag har åkt på en förkylning som inte vill släppa. Alltid kul då man är ny på jobbet...

Nåja inget att göra. Är sjukskriven nu veckan ut så jag får väl försöka krya mig.

Det där med frissan känner jag igen! Men det är sällan de vill göra så. Jag vet inte alls vad jag ska göra med mitt hår och vill också bara sätta mig och så fixar dom till nåt nytt och kul.
Dom är ofta lite fega tror jag.

Hoppas den nya frillan känns bra iaf!

Stor kram

wingar sa...

Men blev du inte nöjd? Du blev säkert jättefin, det tror jag. =) Jag klipper mig själv jämt, men jag har ju bara topparna som jag kapar då o då så det är lätt..
Kram

Miss Borderline sa...

Skönt att höra att det inte bara är jag som tycker att dom där omgjorda hemmen sällan blir snyggare efter omstyling!! Mitt hem kanske är Sveriges fulaste, men Thomas & Simon, håll er borta från MITT hem säger jag er bara!!

En frisör skulle jag oxå behöva uppsöka, men......

Vackra bilder i inlägget ovan :)

Kramis!