söndag 14 december 2008

Har kommit in på kurser

Jag skulle ansöka om enstaka kurser i filosofi, beteendevetenskap och sociologi, och en skrivarkurs. Nu hade ansökningstiden gått ut så jag sökte några andra kurser med förlängd ansökningstid.
Och nu har jag kommit in på följande enstaka kurser;
Karriärplanering
Grupprocesser samt hantering av konflikter och kränkningar

Det är lustigt att studera karriärsplanering när man är långtidssjukskriven och har eventuell sjukersättning hängande över sig. Dock är det nog det friska i mig som ändå tror på att jag ska börja arbeta igen, och det kanske sätter fart på motivationen.

Sen återstår det att se om jag orkar studera, för arbetsträningen är ju nummer ett.

6 kommentarer:

Malin sa...

Tack för din gissning =)
Varför provar du inte Paint då? Det finns väl i alla Windowsdatorer ^^

(OBS! Jag tycker inte mina bilder är fina - det är plojbilder)

Anonym sa...

Grattis till kurserna! Karriärplanering tycker jag verkar intressant. Jag tror att många skulle behöva gå en sådan kurs - åtminstone jag. Som utbränd måste det till en helt ny karriär och lite planering kan aldrig vara fel.
Jag tycker det är så läckert att trots att man är långtidssjukskriven vill så mycket att man anmäler sig till universitetskurser och ser en framtid. Det skulle Fredrik och hans kamrater ta till vara istället för att bara sänka ersättningen. Heja oss!
kram Annela

S sa...

Modigt att alls söka kurser! Det kan vara skönt att se att det där friska i en inte har förtvinat alldeles. Sen får du förstås bedöma vad som är realistiskt att orka. Men ge inte upp drömmandet!
Kram!

Bloggullet sa...

Till Malin
De är visst fina, sådeså!
Tack för besöket och kram!

Bloggullet sa...

Jag håller med dig, Fredrik får tänka till. Resurser har alla människor och de ska tas till vara, inte slängas på sophögen.
Ersättningen är ju löjligt låg.
Kram på dig.

Bloggullet sa...

Ja det är en viktig bedömning att göra och en prioriteringsfråga.
Kram!