onsdag 31 december 2008

Gott Nytt År

Ni har många kloka, fina, fantastiska och tänkvärda ord på era bloggar om det gågna året och det kommande, jag är glad att jag gjort er bekantskap. Nu låter jag som i en gammal svensk film igen, när jag tänker så kommer det gamla och moderna ord i en enda blandning.

Jag känner mig förvirrad över att summera året och det känns som de senaste åren bara rusat iväg. Så länge det är som vanligt, alla är friska och lagom nöjda så är jag glad. Jag begär sällan mer av livet än att grunden är stabil, efter mina år i kaos och ångest så är jag nöjd med att det mesta är som det ska vara, jag skulle nog kunna begära mer.

Givetvis skulle jag uppskatta att något fantastiskt hände, även om jag inte vågar önska det.Jag ska sträva efter livsglädje, lugn, harmoni och frid, det låter lite trist, dock är det grunden att stå på för mig för att nå uppsatta mål.

Jag önskar er och mig ett gott nytt år och en härlig nyårsafton.
Jag ska försöka ta mig över till nästa år med lugn även om ångesten är på besök.

6 kommentarer:

Nonsens sa...

Hej!
Kikar in och önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Hoppas att du ska kunna få fira det fri från ångest och att det nya året inleds på bästa möjliga sätt.
Ta väl vara på dig så "ses" vi 2009!

Många varma kramar från mig till dig:)

Bloggullet sa...

Och massor av kramar från mig till dig och ha en trevlig nyårsafton.
Gott Nytt År

laluna sa...

Tack. Och gott nytt år på dig. kram

qi sa...

Gott nytt år önskar jag dig också! Hoppas du får uppleva ett med lugn efter alla stormar. Och utan ångest.Håller tummarna för det!

Nyårshälsningar från qi

Tussegumman sa...

Gott Nytt år önskar jag dig också/Kramar Tussegumman

S o F sa...

Låter som om du och jag önskar ungefär detsamma av det nya året.
Att allt får vara relativt lugnt, att inte de där stora personliga livförändrande sakerna händer, som liksom rubbar allt. Att nära och kära inte drabbas av sjukdom, eller dör...

Visst låter kanske våra liv trista i andras öron, men det är så här det måste vara.

Varma nyårsdagshälsningar!