torsdag 27 augusti 2009

Sköta om bloggen som ett husdjur

Jag minns när jag började blogga att någon beskrev bloggandet som ett husdjur man måste ta hand om, och det tänkte jag på nu. Just nu har jag sån lust att sköta om min blogg och ändra bakgrund, lägga in foto och mera smått och gott. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska ta en enkel bakgrund eller en med mönster. Om jag tar en med mönster så kommer beslutsångesten direkt, hur ska jag kunna besluta mig för en när det finns massor.

Sen har jag börjat tävla igen som ni märker. Jag längtar till hösten då jag kan sitta och gosa med bloggandet. När man kollar på andras bloggar får man så många förslag på vad man kan göra med sin egen. Jag förstår inte hur ni kommer på allt roligt, härligt och ljuvligt och klokt som ni har på era bloggar, jag är alldeles överväldigad.
När jag började tänkte jag lägga in kloka ordspråk, nu ska jag klura på hur jag vill ha min blogg.

10 kommentarer:

Maria sa...

God morgon vännen!

Kul att jämföra bloggen med ett husdjur,hihi.Ja den måste ju skötas om för att må bra..och att förändra sin bloggs utseénde då och då är en bra idé det brukar jag göra ganska ofta.Byter ut headern då och då också men den som jag har nu med pappas katt Gusten tycker jag väldigt mycket om den blev så fint tycker jag.=)

Hoppas du haft en fin sommar det har min varit!Hann med en hel del trots att jag var ganska nyopererad,var rädd att jag skulle överanstränga mig men det gick ju bra iallafall även fast jag var mycket trött ibland.

Hoppas du får en fin dag,
Kram Maria

moonroose sa...

Ja du blogggen måste skötas om väl, vi måste ta hand om den och vårda den ömt, ett litet husdjur som behöver all omvårdnad...hihi
Kul med lite förändringar ibland.
Men visst det finns så mycket att välja på, det blir till att pröva sig fram lite.
Ha nu en underbar dag!
Kram

oumberligating sa...

Kul det här med att du liknar blobben vid ett husdjur som måste tas om hand, håller med om liknelesen fast jag säger så här ibland, nej fan måste jag gå ut och gå med hunden idag (alltså blogga). För visst tror jag att många upplever lite "bloggtorka" då och då!
Hoppas att allt är väl med dig, här är allt under "kontroll" men inte mer!
Kram ifrån Peter!

Jenny sa...

Hehe! Ja det skulle man nog kunna säja!
Att den liknar ett slags husdjur....
Bakgrund byter jag lika ofta som strumpor, tror jag...*ler*
Du behöver ju inte bestämma dej för någon speciell som måste vara länge!?!??
Det går ju snabbt att byta här på Blogspot!
Nej, för fasen....byt på och frossa i allt "godis"!
Man gör ju som man vill på sin blogg och det är ju så skönt!

Men visst vill man sätta sin personlighet på den lite grann?
"Uppfostra" den lixom lite....som ett husdjur...Haha!
Du e för go!

Kram oc ha en bra dag vid bloggen!
//Jenny

Tant Brun sa...

hahaha ja det må jag säga, visst e de lite pyssel med bloggen, jag vill åxå förändra litegrann men vet inte hur..Lycka till det blir säkert jättefint
Kram Bibban

Angels, roses & white homes sa...

Hej! ja du det där med att få besluts ångest om blogg bakgrunder mm är inget nytt. Hhaha Jag har också det, sätter man in en så ändrar man så många ggr så man inte orkar mera.Man vill så mycket men kan inte bestämma sig! Ja det är spännande att träffa bloggvänner! Lite pirrigt är det ju men å andra sidan jätte kul! Man får ett ansikte på den man skriver med varje dag och dom jag träffat har det bara gått bra med, man känner som om man känt personen så länge. Träffa blogg vänner du med, det ger mycket JAG LOVAR!! ha en fin dag kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej. Roligt att du är med i min utlottning. Och du har säkert rätt om blogg och husdjur. Jag har börjat blogga efter att vi miste våran hund. Ha det bra och kram till dig.
AnnaMaria

envilsenloppa sa...

Va spännande , sr fram emot att få se vad du gör till slut .
Jag blir oxå velig och gör om hit och dit . Men det märks nog aldrig för jag går alltid tillbaka till det jag hade först ;-)
Kram/Lotta

hugan sa...

Jag är alldeles för oteknisk för att kunna ändra header och annat!
Samtidigt tycker jag att det är rätt skönt och lättläst om det inte är för mycket "bludder"...dvs tävlingar, foton, röriga bakgrunder, ibland rörliga(!) bakgrunder, risk för att man får epelepsi! eller mer troligt att man missar nåt! Men smaken är ju som baken!

Ang. beslutsångest så kan du ju alltid byta bakgrund om en månad igen ;) Lycka till!

Cattis sa...

Ja, du du har så rätt och alla andra med här. Jag gillaroxå att ändra på min blogg även om det bara hänt en gång. Men jag ska byta kortet på bloggen men jag har inte tagit det fina kort som ska finnas där än. Jag vill mycket mera oxå mee min blogg, men jag får väl lära mig lite om det allt eftersom.

kram kram