tisdag 11 augusti 2009

Mappar, kalendrar och att klottra

När det är måndag kommer reklamen nerdimpande i brevlådan och jag springer glatt och hämtar det. Möjligen tillhör jag de få som gillar att bläddra i reklamen och kolla var de har kaffe till extrapris, rea på kläder och om det har något kul erbjudande någonstans. Jag planerar handlingen efter butikernas priser, och springer runt överallt, förmodligen för att ha något att göra.

När det kommer reklam nu när skolorna ska börja så nästan dräglar jag över allt häftigt kontorsmaterial, jag vill rusa och köpa mappar, kalendrar, skrivböcker. Jag bara älskar det och tänker hur fint jag ska ordna med mina papper hemma och arkivera och hålla ordning på allt skräp som dräller in ständigt. Skulle kunna tapetsera väggarna med alla handlingar från FK.

När jag studerade och jobbade kunde jag frossa i kontorsmaterial och pilla med mina papper och mappar nöjd och belåten.
Det är faktiskt något som jag längtar efter när jag går hemma. ch att anteckna. Jag är en sån som antecknar på alla möten och överallt, gillar att plita ner vad som sägs.
Nu kan jag möjligen skriva ner vad katterna säger eller vad vi pratar om hemma, dock känns det inte så frestande direkt.
Jag får nog satsa på nästa föräldramöte och passa på att klottra så pennan glöder.

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag gillar också rekolamen, dock inte mat utan kollar mer på grejer, och precis som du, kontorsmaterial :) Fast jag köper sällan nåt, bara kul att kolla :)
Kram

Tant Brun sa...

Min man ÄLSKAR reklam,,jag får lite bannor om jag råkar slänga den innan han läst hehehe.
Och nya suddigummi när skolan börjar, är det nått jag kommer ihåg så är det dom;)
Kram Bibban

Pixi sa...

Det e enda dan som jag tycker det e roligt med reklam för att just se vad som erbjuds i matväg denna veckan så man kan planera veckans inköp!!Ha det gott =)

Jenny sa...

Jula, ÖB, Jysk....Ja, jag kollar nog alltid igenom vad dom har att erbjuda...
Men sällan åker jag dit ändå, för att det "tar emot" så att åka till "stora staden"...
Men TITTAR gör jag mycket...och bläddrar...och planerar för allt som jag skulle vilja ha, och behöver, och vad man skulle kunna fixa med här hemma....
Maten blir oftast att vi handlar på ett och samma ställe.
Kram på dej och "klottra" gärna MYCKET!!!
Och gärna här inne på din blogg så vi kan läsa om vad du hittar på!
Kram på dej där bland papper och mappar!
//Jenny