fredag 22 januari 2010

Award

Jag har fått två awarder som jag är så stolt och glad över, att jag inte lagt ut dem än beror på att jag håller på att fundera ut fjorton saker om mig själv.
Känns som om jag redan berättat det mesta om mig själv. Är det något ni vill veta eller undrar över när det gäller mig?

Och så tänker jag på vem jag ska ge awarderna till, alla som jag bloggar med är värda dem. Dock gäller det att välja ut några.
Nu ska jag fortsätta tänka, går lite trögt just nu.

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Några gånger har jag fått såna, och visserligen är det gulligt tänkt, men... jag har inte lagt ut några. Så det är ingen större mening att utnämna mig till nåt...

Jag tycker att jag har fått en rätt bra bild av mina bloggarvänner, inte så mycket genom att de berättar om sig själva, utan av hur de skriver över huvud taget. Jag är ganska bra på att läsa mellan raderna.

Ibland får jag höra kommentarer från vänner i det vanliga livet, att de inte förstår att jag kan "lämna ut mig" i bloggen - men då förstår jag inte hur de läser, för egentligen berättar jag bara lite allmänt om ditt och datt. De stora frågorna i mitt och familjens liv har jag inte knystat ett ord om. Bara lite ytliga funderingar blir det.

Men visst har jag fått många goda vänner och bra råd och tips genom bloggandet. Det är hur kul som helst, även om jag ibland tycker att det tar för mycket tid. Jag blir så glad nä 20 personer kommenterar, men sen ska jag ta mig tid att svara på allt... tid som jag inte har. (jo, alla har 24 timmar per dygn, jag vet, men jag har annat att göra också.)

Det här blev visst bara lite allmänt om bloggande...

Kram på dig!

Anonym sa...

Ang det här med kritik...jag kan hantera kritik ganska bra om den befogad. T ex om jag kan göra en sak annorlunda för att det ska bli bättre, däremot kan jag inte ta kritik för ex mitt utseende, hur jag klär, sminkar mej osv. Vill jag bara slappa nån dag i mysdressen så gör jag det, osminkad. Jag har i många år fått kritik för att jag är så mager, men det rår jag inte för, jag är en sån som inte kan gå upp i vikt. Så sån kritk gillar jag inte, den ger mej inget, den sårar bara...

Känn ingen stress med awarden, gör det lätt, i stället för att välja ut 7 så ge den till alla som vill ha den =)

Önskar dej en fin helg
Kramis

M sa...

Heisan,svingte innom deg, og ville si at jeg har vært her.
Ha en fin helg videre!
Klem,M

Tussegumman sa...

Önskar dig en fin helg och ta hand om dig! Roligt att få awarder/Kramar Tussegumman

StinasLoppis m.m sa...

Hej , va kul att du fått awarder ska bli spännande att se vad du berättar sen . Ang ditt förra inlägg så är det ju lättare att ge beröm än kritik , då när jag jobbade var jag ibland tvungen att ge kritik men då var det verkligen befogat , svårt det där :Kramen på dej //STINA

Anonym sa...

Vill bara titta in och säga att jag bytt blogg nu :)
Önskar dig allt gott!

Stor kram