söndag 27 september 2009

Stressad till tusen och höstfärger

Nu städar vi, har just varit och köpt mat och pressat in den i fulla skåp, ett pusslande hela tiden för att få in det. För att se det positivt så har vi åtminstone gott om mat.

Sen ska jag göra middag idag och äpplekaka i massor, jag kan äta en själv.
Så min stressnivå är på toppen, när det slår över blir jag arg och retligt. Nu känns det lite som ett kaos här.

Jag klarar stress bättre när det är jag själv som stressar mig. Är det någon annan så tänder jag till ibland, för jag fungerar knappast i stressrelaterade situationer.
Ha en skön söndag, ute i trädgården blommor en enda ros på busken, ser ut som den säger förväl till sommaren och välkomnar hösten.

Jag ska ut och fota höstfärgerna på träden när jag hinner, i min takt kanske det blir när löven redan hunnit ramla av träden. Här kan man tala om den brinnande busken. Naturen står i brand.

4 kommentarer:

Miriam sa...

Mmm, det låter gott med äppelkaka! Det kanske jag med skulle ta och göra!

Gisan sa...

Heja fyllda matförråd och fy för stress säger jag! Fyllda matförråd ger en tillfredsställelse som jag tror sitter i ryggmärgen på oss sen långt tillbaka. Vinterförrådet ska vara påfyllt så man överlever när inget växer på marken... Kramar...

Pärlan sa...

Äpplekaka är aldrig fel.....ja nu börjar löven skifta färg och det är så fint.
Ha det gott
Kram

Angels, roses & white homes sa...

Hej! tack underbara du för dina kommentarer men har inte hunnit svara! NU ska jag försöka! ja du det där med eget får ligga och gro en stund! nu ska jag på intervju på fredag till ett företag och jag hoppas att jag får jobbet nu! DÅ kan mina drömmar bli verklighet! Att köpa hus och sen starta en lite gårdsbutik! Ha en fin dag vännen kram