onsdag 16 september 2009

Jag leker modebloggare
Jag var ju på stan igår och kollade på kläder, jag såg många plagg på Lindex som var fina. Det var sån där bohemisk folklorestil som jag gillar med mönster och färger. Och långa, tjocka koftor som verkade vara som en varm famn att värma sig i när det blir kallt ute.

När jag nu går in på deras hemsida för att kunna visa er kläderna jag gillade så gör de sig knappast rättvisa där. Jag har även besökt andra sidor med kläder och skor och till min plånboks glädje så är där knappast något jag känner vill ha för.
Däremot är det mer som jag känner att jag inte vill ha.
Jag har lagt in en tunika, en kofta och ett par skor som var fina.

Så jag undrar när de fina höstkläderna i mustiga härliga färger kommer till butikerna.

Skorna för säsongen har ofta klackar som det skulle vara ömöjligt för oss ordinära personer att stappla runt i.
Naturligtvis får alla ha vilka kläder de vill och gillar, dettta är bara min smak.

Jag har ett exempel ovanför,i raden av foto. Nu är ju detta festskor, dock har många vanliga skor nästan lika höga klackar att snubbla runt i.
Haggan inom mig skrattar förtjust och gnider händerna över alla sparade pengar.

10 kommentarer:

Erika sa...

Om man sätter på sig ett par skor stövlar med ca 10 cm klack kan man knacka på dörren till himlen, för längden blir enorm. Jag är 174 det högsta i klackväg har stannat vid 7 cm, men då kan jag inte knacka på dörren ditupp. ) För det första skall man nog var lite mindre i längd, men oavsett så är det knappast bekvämt att strosa omkring med en sådan klack. Finns många snygga skor men klacken får i alla mig att lägga in backen.

Jag gillar verkligen skon längst upp och kängan, helt i min smak. Trots att jag har figur som när jag var 25 så får man ändå tänka på att ansiktet avslöjar att det nog inte är samma som kroppen.

I bland kan jag bli lite sur att jag inte kan köpa allt i klädväg som jag finner nice, för trots allt är man ingen tonåring i facet...även om rynkorna är få, så syns det ändå att åldern dragit iväg.

Jag gillar figyrsydda långa tjocka koftor i ljusgrått...ellos brukar har sådana, jeans som sitter som klistrade på kroppen, tajta jumpra...lager-på-lager-känsla tuffa halsdukar i enfärgat virat runt halsen....stövlar i olka färger svart eller vita och mörk bruna.....jackor i svart gärna en figursydd även den....min garderob skulle var full om plånboken vore lika full.

Kram och vink

paula sa...

oj vilka skor
har nog aldrig haft sådana höga
kan man gå i dessa?
ha det bäst
kramiz

Bloggullet sa...

Till Erika.
Man skulle kunna köpa kläder ständigt om man hade råd, jag är mest förtjust i just skor. Det är skönt att känna sig lång ibland om man klarar att gå i klackar.

Jag struntar i min ålder när jag köper kläder, dock kan man ju inte ha det som ungdomar går runt i om det är extremt ungt mode.

Jag minns de urfina stövlarna som du köpte, de passar min smak och allt lager på lager som du beskriver.
Kram

Bloggullet sa...

Till Paula.
Man kanske får ta med sig en käpp att stödja sig på.;o)
Kram

Maria sa...

Vi ska skriva noveller typ hela tiden :) Skrev en till förra veckan, behövde inte skriva klart den då utan kunde bara skicka in det jag hade. Skrev två sidor och lämnade in en ofärdig novell. Tänkte att det kan vara bra kanske att skriva klart den tills ikväll i alla fall :) Sen när den är klar så börjar man på en ny och så håller det på halva terminen innan vi går över till dikter.
Fina kläder du hittat. Ibland är det bra att inte hitta så mycket för då sparar man dom pengarna :)
Kram

Anonym sa...

Gört! Hur många har du haft då?

hugan sa...

Ja vad är det för slags klackar på skorna nuförtiden?? VEM kan gå i sånna? VEM kan tycka att de är fotriktigt sköna? åh jag blir nästan förbaskad när jag ser såna skor och klackar överallt.


De andra kläderna är riktigt fina ;)

Kram

MOONLOVER´S sa...

hejsan hej
Ja kan knappt gå i ett par högklackade skor=) när man var yngre gick de hur bra som helst men nu känner man att man inte går naturligt längre i dom=) hihi
Ha det gott
Kram

wingar sa...

De där halvhöga kängorna var jättesnygga, precis min stil. Fast mest går jag i joggingskor. Tycker det är skönast.
Ha det gott!
Kram

Tant Brun sa...

Den klänningen har jag provat, den är jättefin, men jag har inte köpt den än. Skorna är inget för mig i all fall men koftan... i like:)
Kram Bibban