tisdag 15 september 2009

Shoppingdags

Nu ska jag till stan och kolla på kläder och lite mer smått och gott. Jag har förbjudit mig själv att handla kläder för jag har redan så många som jag knappast använder nu när jag mest går hemma. Sen funderar jag på att ett klädesplagg kostar ungefär som att gå på bio, ta en öl på krogen, äta på restaurang och eftersom jag sällan gör detta så kan jag väl få unna mig ett klädesplagg.

Då motsätter sig den stränga moraltanten jag har inom mig och säger att här ska inte slösas pengar. Jag får se om jag kan förhandla lite med "haggan" som jag har inom mig, så jag får köpt något roligt.

Sen är jag besatt av skönhetsprodukter för det liknar godis i frestande färger, har fullt med sånt hemma som jag köpt eller vunnit in tävlingar. Där är också moraltanten och ojar sig över hur slösaktig jag är som bara köper och knappast använder.
Jag har nog ett överjag som heter duga.

En fråga före jag beger mig ut, ska man lägga puder ovanpå foundation? Jag är novis när det gäller sminkning. skulle vilja gå en sminkkurs.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh shoppingrunda!! Vad kul, tänk om vi kunde gjort sällskap =)

Jag har också en moralhagga i mej, men henne sparkar jag undan ibland, för jag varken röker, spelar eller dricker, så något måste man få unna sej, du gör helt rätt!!

Jag brukar använda ofärgad underlagscreme under foundationen, eller pudret.

Hoppas det blir jättekul på stan, berätta gärna vad du hittade!!

Kramis

Flisan sa...

Haha!
Då MÅSTE du bara gå in till mej och göra "Fula-kläder-utmaningen" juuu!

Hoppas du hittar något fint, och skit i att det kostar lite.
Vi tjejer BEHÖVER shoppa loss ibland!
Kramiz, Flisan

paula sa...

åh vad roligt att köpa kläder
nu är jag bättre från min förskylning så jag skall allt ut och shoppa jag oxå
kramiz