tisdag 22 september 2009

Malmö i lördagsSån härlig dag vi hade i Malmö i lördags, jag, min man, min son och en tjejkompis till honom. Solen sken, det var fullt med tunnklädda människor överallt, på uteserveringarna trängdes folk, så man kunde tro att det var någongång i juli.

Först blev det ju Indiska, och de hade så fina kläder, jag kunde köpt massor med tunikor och koftor. Jag tog foto där för att kunna visa er här på bloggen. Då kom en personal och frågade vem jag fotade för och jag svarade att det var för mig själv. Hon sa att de inte gillade att man fotade i affären. Min man höll på att vrida sig i pinsamhets plågor.

De hade lila gardiner och lila kuddar som jag höll på att köpa, de hade sån mustig, häftig lila färg som jag gillar. Dock beslöt jag att avvakta tills nästa besök där.
Jag lagt in foto här ovanför.

Skoaffären jag hade presentkort i hade inte några skor som jag ville ha. Det mesta var högklackat och som hämtat ur något porrsammanhang. Jag hinner dit en gång till innan presentkortet går ut och då har de förhoppningsvis fått in mer höstskor.

Sen blev det Body Shop, jag älskar att gå och kolla på såna ställen. De hade en serie med Musklukt, min favoritdoft och det enda jag kan ha som inte ger huvudvärk och andningsbesvär.
Jag smetade på mig bodylotion och allt det andra i serien så jag gick omkring med ett doftande muskmoln omkring mig.

Min man älskade doften så nu vet jag vad jag ska önska i julklapp.

Efter att min son köpt skor på rea, och fina jeans och tröja på H&M för bara tvåhundrafemtio kronor så åkte vi hem.
Jag är stolt över att min son har lärt sig av min enträgna undervisning om att kolla extrapriser och att dyrast är inte bäst. Det gäller att försöka få det så billigt som möjligt.

Jag har inte lärt mig hur jag skriver under fotona eller bredvid dem, så de är okommenterade. De är från Malmö och butikerna där.

4 kommentarer:

hugan sa...

MÄH! dom borde väl bli glada av att folk fotar i deras butik? Det var lite märkligt och snålt på nåt sätt!
Det ser så sommrigt och skönt ut på bilderna! Här är det nu verkligen höst, men är det bara sol så är ju det så vackert!
Ha en fin dag, kram!

Marie//Tekla Maräng sa...

Såg ut som en härlig dag i Malmö både utomhus och inomhus.
Fniss Indiska kanske trodde att du spionerade på deras sortiment.
Nu vet jag vart jag ska köpa blålila ljus någonstans ,tack för det.
Kramar Marie:)

Uffematten sa...

Dom borde väl vara glada för lite gratis reklam, eller...? Konstiga människor det finns!!!

Vilket väder ni hade! Här var i och för sig rätt fint i helgen, men idag småregnar det och är allmänt grått och tråkigt...

Kramen!!!

S sa...

Så härligt det ser ut du! Såna där bra små utflykter får man energi av tycker jag.
Ha en bra onsdag.
Kram!