tisdag 16 februari 2010

Längtan

Så länge sen jag bloggade, tänk vad tiden går fort. Trots att det knappast känns så i detta snöelände, nu har vi haft snö sen före jul och minusgrader nästan varje dag.
Jag är trött på det, nu vill jag ha vår, jag längtar.

Det känns djupfryst både inombords och ute, känner mig insnöad. När solen och värmen kommer så följer nog lusten att blogga efter. Tänk att få sitta i trädgården med årets första fika, höra fåglarna kvittra och se snödropparna i rabatten, jag kan knappast bärga mig.

7 kommentarer:

Tina sa...

Hej vännen!!
Å, va kul att du skrivit =))
Ja, jag håller verkligen med dig.. nu räcker det med snö & kyla.. suck.. men icke det ska komma MER snö..suck..
Skriv när du har ork lust...vi kommer alla in i den tralllen imellan åt, där lusten liksom försvinner för bloggandet & då tar vi oss en paus från det, sen är vi redo igen =)
Hoppas du mår bra vännen!!!
Varm Kram till dig
Tina

Uffematten sa...

Tack för kommentaren hos mig! Roligt att läsa här igen! Men, som Tina skriver; vi kommer nog alla in i den trallen emellanåt... Man kan inte alltid ha ork och lust för bloggeri. Och blir det ett tvång är det ju inget roligt alls!

Längtar efter våren gör vi nog allihop nu! Utom skidentusiasterna, kanske ;-)...
Men nog är det skönt att dagarna blir längre, det är ljust så pass länge om kvällarna så att jag har fått kuta runt och ställa om mina timers på fönsterlamporna. Och det är ju positivt!

Jättekram till dig och var rädd om sig!!!

Monica sa...

Ja du..nog vore det skönt med lite vår! Men jag kan även se det vackra vita en stund till..nu när det är så vackert i våra träd..frosten..istapparna..som en saga.;) Har lite feber så det kan var det..men lite vackert är det nog. Mågottkramar:)

Torilpia sa...

Heisann!

Ja denne vinteren har vært lang. Og vi må nok finne oss i at den varer enda en stund .. :o/
Sist vinter fikk vi ikke snø før til selve julen og det var i tillegg noen dager nå og da - hvor det ikke var snø på gangveier og bilveier. Denne vinteren har snøen ligget konstant siden oktober/november .. Da føles vinteren utrolig lang.

Heldigvis har vi hatt noen dager med mildvær her nå - solen har varmet og smeltet mye snø. OG - vi har hatt fuglesang :o) Det er vårtegn synes jeg. Men - idag var kulden tilbake ...

Ta vare på deg selv nå - og blogg når du orker det .. Blogging skal være noe positivt - ikke noe man MÅ gjøre :o)

Ha en fortsatt trivelig uke - klem!

Sara sa...

Härligt att du skrivit igen :) Ja, nog längtar även jag till våren...
Lösen är skickat till din mail :)

Kram!

Anonym sa...

Håller med dig, tittar på mina små växthus och skulle så gärna planera för inköp av frö och småplantor.
Men icke... det snöade igen idag.

Maria sa...

Jag älskar vintern men nu toklängtar jag efter våren. Även jag har en liten bloggsvacka. Eller nja, inte egentligen. Jobbar bara så mycket så är helt slut i huvudet på kvällen (tränar ju också :) ) Vill blogga egentligen men mitt huvud orkar inte riktigt. Får ta igen det på helgerna :)
Kul att höra ifrån dig!
Kram