tisdag 16 mars 2010

Linda Skugge gör mig galen

Jag brukar inte skriva om kända bloggar eftersom en av de få jag följer av såna är Sanna Lundell, hon verkar så klok och sund.
Nu råkade jag kolla Linda Skugges blogg för en av mina bloggvänner kommenterade hennes blogg.
Linda Skugge är en person som gör mig så upprörd och arg så jag kan explodera. Hennes åsikter som idag i hennes blogg borde inte få stå emotsagda för hon är ju dock en person med visst inflytande och hennes åsikter kan ju uppfattas som sanna och ren fakta, även om jag betvivlar det.

Hon skriver att lösningen på självskadebeteende är att klippa sig, skaffa arbete, leva svenssonliv och ha häcken full. Det brukar även vara hennes lösningen på alla problem här i världen, att ha häcken full. Det hjälper förmodligen enligt henne även mot missbruk, anorexi, psykoser, psykiska åkommor osv.
Det är så simpelt, nedlåtande, kränkande och skamligt så någon borde gå ut och ifrågasätta hennes dåraktiga påstående.
Folk med häcken full är ofta de som råkar ut för utbrändhet som kan medföra vissa av de problem Linda Skugge anser att man löser med att just ha häcken full.

Det värsta med dessa åsikter är att hon är någon sorts självutnämnd rådgivare åt ungdomar, stackars ungdomar som råkar ut för henne.
Bevare mig väl från Linda Skugge och hennes åsikter.

2 kommentarer:

Arga Bettan (^^,) sa...

Linds Skugge är hemsk! Jag har inte läst hennes uttalanden om självskadeebeteende m.m., och vet inte om jag vill det heller - det slutar väl bara med att man blir arg.

Kul att du är tillbaka!

Varma kramar Sanna

litentanta sa...

Härligt att du förstod, och synd att inte hon ens orkar med att försöka tänka längre än vad som är häftigt, uppkäftigt, säljer för stunden eller...ja, bara gapar ut!

Jag har problem med min impulskontroll själv, herreje så uppstyltat det låter då, men frågan är om inte den människan helt saknar sin? Nå ja, jag blir varm inuti när jag läser vad du skriver, just för att du tänker så sunt, ivf i mina ögon :-)

Kramen bakas förstås!
O Sanna Lundell är en pärla, inte härlig utan bra smak m karlar har hon också, min drömprins har hon ju lyckats snylta!