lördag 4 juli 2009

Förlåt snälla sommar

Jag tänkte att jag skulle skapa en bättre relation till sommaren, vara lite snällare mot den och visa att jag egentligen gillar den även om jag gnällt lite.

Och av de bästa sätten jag kom på var att gå in på Youtube och spela och frossa i sommarsånger. När man hört på Jag tror på sommaren med Mats Olin kan man då något annat än att bara högt och jublande älska sommaren.

Jag hörde på "Jag väntar" med Sofia Karlsson och jag känner mig plötsligt så snäll, ödmjuk och kärleksfull mot mig själv, mot mina medmänniskor och det som är nu.
Jag skulle vilja krama om alla, med vissa restriktioner förstås, någon måtta får det ändå vara på min eurofi och snällhet.

Nu ska jag höra på gamla låtar och bli rejält sentimental, det är lustigt att när jag spelar en favoritlåt så minns jag nästan exakt vad jag gjorde då, vem jag umgicks med och hur jag kände mig. Tänk om man kunde skruva tillbaka tiden en enda gång.

8 kommentarer:

J sa...

Tur att man kan skruva tillbaka minnen i alla fall...kan kännas skönt att få sej en nostalgitripp lite nu och då...

Njut nu dina sommarlåtar, och jag är säker på att sommaren förlåter dej!

Kram, Jenny (:

Tant Brun sa...

Skönt med minnen..och du har så rätt, man kommer ihåg alla låtar som man har minnen till härligt..
Kram Bibban

S o F sa...

Instämmer, fast jag har rätt dåligt minne... ;)

Musik kan verkligen gå direkt in i en och sätta igång en massa "saker".

Ha det gott!

Telluselle sa...

Ah... men tiden är bara en illusion! Det är därför känslor och tankar som grundar sig i minnen kan strula till det för oss i "nutiden".
Kram

hugan sa...

Ja tänk vad lite musik kan göra..det kan göra en både glad och sentimental...och du..skicka gärna lite sommarvärme norröver, jag håller på att frysa ihjäl nu!!

huttrande kram till dej!

StinasLoppis m.m sa...

Hallo söta du ! Ja musik är nåt som man oftast har minnen till ,min o min döde mans låt var Country road den är så fin när ja lyssnar på den ja då brukar de komma en o annan tår .Sommar Kramar /STINA

NinaH sa...

Sicket bra sätt!;-)

Sickan sa...

Med musik kan man drömma sig vart som helst................

Det är bra terapi att göra så ibland!

Ha det bra!
Kramen!